Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

1 Ιανουαρίου 2014 , Ύδρα




 Με ένα καθαρά χειμωνιάτικο σκηνικό η Ύδρα καλωσόρισε τον καινούργιο χρόνο 2014. Σήμερα το πρωί τελέστηκε η  Επίσημη Δοξολογία, για την έναρξη του Νέου Έτους,  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό στις 10.30, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ.κ. Εφραίμ. Στη συνέχεια στην κατάμεστη  αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, ο Σεβασμιότατος κ.κ. Εφραίμ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, απευθύνοντας τις πιο θερμές ευχές του ενώ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης ευχαριστώντας τους συνεργάτες του για την συμπαράσταση και τις προσπάθειές τους για την χρονιά που πέρασε καθώς   , τα μέλη του κλήρου, πολιτικούς παράγοντες για την αγάπη τους και την βοήθειά τους προς την Ύδρα, χορηγούς, τους αντιπροσώπους των αρχών του νησιού, καθώς και όλους τους πολίτες της Ύδρας. 

Στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την οποία  μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους όπως και ένα υπέροχο ημερολόγιο του 2014 προσφορά του εκδοτικού οίκου Μίλητος προς τον Δήμο Ύδρας. Στον προθάλαμο της αίθουσας μοιράστηκαν ποτά και γλυκά σε όλους.


Αργότερα  κατέφθασε και  ο Αι Βασίλης τον οποίον περίμεναν με ανυπομονησία τα παιδιά στα οποία και μοίρασε σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πολλά δώρα.

Μακάρι το 2014 να είναι μια χρονιά πολύ καλύτερη για όλο τον κόσμο, γεμάτη υγεία και χαμόγελα , ανθρωπιά και πάνω απ' όλα αγάπη το μόνο που χρειάζεται , το μόνο που είναι ικανό να  καταρρίψει κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks