Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ποια ομάδα της Λαμίας έχει αναλάβει την προβολή της Ύδρας;


Αποκέντρωση και στις διαφημιστικές παραγωγές…. Αν έλεγες πριν λίγα χρόνια ότι ο Δήμος Ύδρας θα επιλέξει για τη διαφημιστική του καμπάνια μια εταιρεία από τη Λαμία και όχι μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα θα έψαχνες να δεις ποιος σου κάνει πλάκα και λέει ανέκδοτα.
Η ομάδα LifeMoments με έδρα την Μακροπούλου στη Λαμία, ανέλαβε τη παραγωγή του διαφημιστικού spot για τον πρώτο μεγάλο αγώνα Hydras Trail που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου 2014 στο πανέμορφο νησί της Ύδρας.
Ο Δήμος Ύδρας θέλοντας να πραγματοποιήσει έναν αντίστοιχο με το δικό μας αγώνα Ορεινού Μαραθώνιου Ηρακλής, που φιλοξενεί η Υπάτη κάθε Σεπτέμβριο, κάλεσε το team που είχε φτιάξει το αντίστοιχο διαφημιστικό.
Το συνεργείο από τη Λαμία βρέθηκε στην Ύδρα λίγο πριν τις γιορτές για την μαγνητοσκόπηση των πλάνων που θα χρησιμοποιηθούν στο διαφημιστικό trailer.
Με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Έλληνα μαραθωνοδρόμο Δημήτρη Θεοδωρακάκο και βέβαια τα σοκάκια και τις ομορφιές του γραφικού νησιού, γυρίστηκαν πάνω από 12 ώρες πλάνων για ένα βίντεο που θα ξεκινήσει να παίζει αρχές Φεβρουαρίου 2014.

 http://www.mag24.gr/news/topika/poia-etaireia-lamias-exei-analabei-proboli-ydras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks