Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη εγγραφών για το Hydra's Trail Event

Ο Δήμος Ύδρας και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών για το αγωνιστικό διήμερο «HYDRA'S TRAIL EVENT»  (Ύδρα - Αγώνες Βουνού).

Στο www.hydrastrail.gr οι αθλητές μπορούν δηλώσουν συμμετοχή. Εκεί είναι αναρτημένες και όλες οι λεπτομέρειες των διαδρομών με χάρτες, υψομετρικά διαγράμματα και φωτογραφίες καθώς και το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι μετακινήσεις των αθλητών θα είναι δωρεάν με λεωφορεία από την Αθήνα προς Μετόχι και από εκεί με θαλάσσια μέσα για την Ύδρα. Το ποσό των 10€, που καταβάλλεται  με την εγγραφή τους από τους αθλητές, θα διατεθεί  για τις ανάγκες  του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας το οποίο έχει αναλάβει και την ιατρική κάλυψη του αγώνα.

Επισημαίνουμε ότι οι  αθλητές  έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε δύο αγωνίσματα,  έναν το Σάββατο και έναν την Κυριακή. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συμπληρώσουν δύο φορές την φόρμα εγγραφής, μία φορά για κάθε αγώνισμα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site των αγώνων στην σελίδα των Κανονισμών.
Συνοπτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ

-Hydra's downhill: Ο 1ος αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα
-Run and fun: Αγώνας 5 χλμ μέσα στα καλντερίμια της Ύδρας
-Junior's mini race: Αγώνας 1300μ. Για παιδιά


ΚΥΡΙΑΚΗ

Μεγάλη διαδρομή
"Eros" mountain trail: Ορεινός αγώνας τρεξίματος 25,6χλμ.

Μικρή διαδρομή
Rock race: Ορεινός αγώνας τρεξίματος 7,5χλμ.

Σας περιμένουμε στις 5 & 6 Απριλίου 2014 για ένα μαγικό διήμερο ορεινού τρεξίματος!
Από την Οργανωτική Επιτροπή

 http://www.advendure.com/index.php/deltia-typou/hydras-trail-event/item/2002-enarksi-eggrafon-gia-to-hydras-trail-event#.UujUYfuTt48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks